Caffe bar “Carpe diem”

Vesela ideja koju je nedavno na svom Facebook profilu najavio predsjednik Upravnog vijeća gosp. Damir Paulić dovršena i ‘puštena u pogon’.
Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir od danas mogu uživati u internom i samouslužnom ‘kafiću’ kojega su sami nazvali Carpe diem.
Radi se o adaptaciji prethodne derutne i zapuštene terase, uređene sada u kafićkom stilu, u dvije zone (zatvorenoj i otvorenoj) te opremljenoj:
– caffe aparatom;
– audio sustavom sa posebno moćnim antenskim sustavom;
– tipičnim ugostiteljskim namještajem;
– dinamičnom led rasvjetom;
– automatskim PODNIM GRIJANJEM;
– akvarijom;
– sustavom ventilacije koji omogućuje konzumaciju duhanskih proizvoda;
– vanjskim opnama sačinjenima od pomičnih staklenih stijena;
Pored nove ambulante i frizerskog salona, ‘kafić’ Carpe diem predstavlja naš treći (adaptacijsko-građevinski) interni projekt kojim smo u proteklih godinu dana-godinu i pol upotpunili našu uslugu i nadamo se oplemenili život naših korisnica i korisnika.
Stoga, i u ime oduševljenih korisnika, veliko hvala Upravnom vijeću na prihvaćanju tih ideja, te osobito gosp. Ivanu Anušiću i pročelnici nadležnog Upravnog odjelu OBŽ-a za razumijevanje stanja u kojemu smo zatekli ovu županijsku ustanovu te svu potrebnu pomoć bez koje naši interni projekti zasigurno ne bi ugledali svjetlo dana.
[supsystic-gallery id=16]