Predblagdanska sveta ispovjed

Priznavajući temeljno pravo naših korisnika na slobodu vjeroispovijesti te poštujući njihove stavove, mišljenja i želje u vidu sveobuhvatnosti socijalnih usluga koje pružamo, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir upriličena je predblagdanska sveta ispovijed.
Iako se ne možemo pohvaliti da imamo rezidentnog svećenika poput nekih većih domova u našoj Županiji taj se nedostatak trudimo premostiti kroz uspješnu suradnju sa ocima Salezijancima župe Sv. Martina iz Belog Manastira, te pravoslavnim sveštenikom gosp. Nenadom Kesonjom.
Iskreno stoga želimo i nadamo se, da će se ove vjerske aktivnosti, prethodno obustavljene iz epidemioloških razloga, pozitivno odraziti na život naših korisnika prije svega u vidu povećanog životnog zadovoljstva i tako pripomoći ublažavanju ne samo psihofizičkih nego i duhovnih posljedica proteklog razdoblja različitih ograničenja.
Inače, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir već mjesecima nemamo niti jedan slučaj zaraze Korona virusom među korisnicima. Uz Božju pomoć i aktivno zalaganje svih sudionika opravdano se nadamo da će takvo stanje ostati trajno i dalje sve do završetka ove pandemije.