Uvodna konferencija projekta ”Zaželi pomoć u kući”-Osnaživanje i aktiviranje žena na tržištu rada, faza III.

U Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije u Osijeku na Dan žena 8. ožujka 2023. godine održana je Uvodna konferencija projekta ”Zaželi pomoć u kući”-Osnaživanje i aktiviranje žena na tržištu rada, faza III.

Ispred  Osječko-baranjske županije sudionike konferencije pozdravio je zamjenik župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić, dok je projekt je predstavila pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje dr. sc. Ivana Stanić. Prisutnima su se obratili i predstavnici partnera na projektu Vjekoslav Ćurić, ravnatelj Doma za starije i nemoćne osobe Osijek; Ankica Vučković, rukovoditeljica Odjela za tržište rada, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Osijek; Marjan Tomas, načelnik Općine Vladislavci te Kristina Leventić, v.d. predstojnice Hrvatskog zavoda za socijalni rad, Županijske službe Osječko-baranjske županije.

Sudionicima konferencije su podijeljeni promotivni materijali projekta a svim prisutnim sudionicama su povodom Dana žena podijeljene ruže.